Гипсокартон

Гипсокартон

2

Защо гипсокартона се използва рядко в България

В България е прието да се строят згради които да са колкото може по-здрави.Ако е възможно къщите да са от камък то тогава би било най добре.                                                                                                                С навлизането на новите технологии се въвеждат много нововъведения не само в бялата и черната техника но и в строителството.Един от материалите който е навлязъл трайно в чужбина и по-специално в напредналите икономически държави е гипсокартона.Ние се запознахме по-обстойно с него и неговите свойства тъкмо в чужбина.За наша огромна изненада , завръщайки се на родна земя остановихме че в България макар и вече членка на европейския саюз , макар и гипсокартон да се намира по строителните борси от дълги години,той не е навлязъл така както би трябвало и не е заел мястото си сред контингента от строителни материали на българският майстор.Нещо повече . Както всеки гурбетчия завръщащ се в Българя трябва да започне от нула , така и на нас ни се наложи да преминем през този процес . Започвайки работа в строителните фирми забелязахме една тенденция която не е добра и заради която решихме да отворим тази фирма.Голям проент от майстрите в България смятат че за да си майстор е необходимо просто да имаш нивел и дрелка.Много голяма част от техническите ръководители не са запознати с системите за сухото строителство.И не на последно място поради предните два факта , като ефект се получава така че крайният потреител (ВАША МИЛОСТ КЛИЕНТА) остава предобеден за ефективноста и надежноста на сухото строителство.                  

Ние започнахме с гипсокартон

                защо да ни се доверите

Качествената стока винаги е в малки разфасовки

Нашата група от майстори се увеличава бавно тъй като подбираме персонала си бавно но с това искаме да сме сигорни че името и имиджа на фирмата ще бъдат на ниво.

Новите технологии не са само за удобство

Подбираме майстори които рабоят с най новата техника за измерване като с това можем да гарантираме качественото изпълнение на възложената задача.

Чудите се как-Ние ще ви помогнем

Опитваме се да предоставим на клиентите си решения на проблеми свързани с оформянето на детайлите и идеи които ще одговорят на нуждите им.

Попитайте ни за майстор

Правим всичко възможно да не се налага нашите криенти да играят на руска ролетка избирайки майстори за следващата фаза от ремонта.За целта изграждаме мрежа от доверени професионалисти в областа си.

Изгодни оферти за дрехи